Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Gospodarstvo "Sanacija železnic - projekt, kakršnega še ni bilo"

17.01.2010

O izgubah poročamo že leta, uprave in nadzorni sveti prihajajo in odhajajo, promet upada, 10.000 zaposlenih je pred stečajem rešila vlada. Slovenske železnice. Kdaj bo bolje?

Zdravje GHB - povzroči izgubo spomina, zato je "droga za posilstva"

15.01.2010

Pred dnevi je policija odkrila moškega, ki je po spletu kupoval sestavine za pripravo t. i. droge za posilstva. GHB je v pijači težko zaznati, povzroči pa občutek ugodja, v večjih količinah pa tudi ne ...

Slovenija Foto: Sindikatom uspelo, najprej višja minimalna plača

14.01.2010

Vlada bo zakon o minimalni plači pripravila do konca januarja, najverjetneje pa bo na seji že prihodnji teden. Sindikati so z odločitvijo zadovoljni, delodajalci začudeni.

Slovenija DeSUS bo stal ob strani Erjavcu in ostal v koaliciji

05.01.2010

Premier Pahor bo usodo ministra Karla Erjavca dal na glasovanje državnemu zboru. Prvi odzivi strank kažejo, da bo Pahorjev predlog podprt.

Gospodarstvo Nižji DDV - potrošniki ga ne bomo opazili

04.01.2010

Z novim letom je začela veljati novela zakona, ki za določene storitve in izdelke uvaja nižjo stopnjo DDV-ja. Med njimi so tudi frizerske storitve. Ali se bo to poznalo v denarnicah potrošnikov?

Zdravje Kronično pomanjkanje zdravnikov - težava se stopnjuje

20.12.2009

Čeprav je število brezposelnih močno naraslo in so zavodi za zaposlovanja polni iskalcev dela, povpraševanje po enem izmed poklicev že več desetletij ne pojenja.

Slovenija Krkovič: Sploh ne vemo več, zakaj gre

18.12.2009

Trenutno stanje daje občutek, da smo se leta 1991 osamosvojili, nismo pa se osvobodili, pravi Lojze Peterle. "Stvari smo pripeljali do absurda, ko je laž nadomestila resnico," pa trdi Tone Krkovič.

Slovenija Bučar o arbitražnem sporazumu: Ni res, da kaj pripravljamo

17.12.2009

"Čeprav bi zelo rad, da bi zaobšli arbitražni sporazum, ga ne moremo. Zdaj obstajata le dve možnosti - ali ga spodnese ustavno sodišče ali pa pade na referendumu," pravi France Bučar.

Slovenija "Pedofilijo v cerkvenih vrstah je treba ostro sankcionirati"

04.12.2009

Pedofilijo je treba ostro sankcionirati, žrtve pa zaščititi, je v pogovoru za MMC dejal novi ljubljanski nadškof Anton Stres. Želi si tudi, da bi se ozračje v državi spremenilo.

Slovenija "Položaj ni zelo dober, a se izboljšuje"

03.12.2009

Mednarodni dan invalidov letos poteka pod geslom Ustvarjamo pogoje za neodvisno življenje invalidov. Da država uredi njihov status, si želijo tudi študenti invalidi.

Slovenija Država priznava zasluge za demokratizacijo le nekaterim?

30.11.2009

Ob 20. obletnici preprečitve mitinga resnice v Ljubljani, ki ji bo posvečena tudi državna proslava, je sindikat železničarjev izrazil svoje ogorčenje. Politični vrh jih namreč ignorira.

Slovenija "Težava Demosove vlade? Zmaga desne stranke"

27.11.2009

"Takrat smo politiko razumeli kot delo za skupno dobro, kasneje pa se je ta pogled izgubil," je ob 20. obletnici ustanovitve Demosa za MMC dejal Lojze Peterle.

Stran 44 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov