Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Čebokli

Slovenija Neenotni poslanci: Vlada razpada, koalicija (še) ne?

21.04.2011

Golobič je napovedal odstop z ministrskega položaja. Kumer trdi, da se v parlament ni vrnil še noben minister, ki je odstopil. Jelinčič pa se sprašuje o mentalnem zdravju nekaterih v koaliciji.

Gospodarstvo Sloveniji se za padec bonitete še ni bati. Za zdaj.

20.04.2011

Na kratki rok padca bonitetne ocene Slovenije ni pričakovati, napovedujejo finančni strokovnjaki. Težave znajo nastopiti dolgoročno, če ne bomo zmogli odplačevati dolgov.

Črna kronika Zaradi pranja denarja in podkupovanja ovadenih 14 oseb, Kordež ne ve nič

08.04.2011

Kriminalisti so v dveh podjetjih kazensko ovadili 14 fizičnih in osem pravnih oseb zaradi zlorabe položaja in pranja denarja. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za Merkur in Iskro Avtoelektriko.

Gospodarstvo Anketna brezposelnost močno zrasla

07.04.2011

V dveh letih se je stopnja anketne brezposelnosti povečala za skoraj 66 odstotkov na 7,3 odstotka, še vedno pa je za 3,4 odstotne točke nižja od uradne stopnje brezposelnosti.

Gospodarstvo Klemenčič: Direktorja delovnega inšpektorata bomo pozvali k odstopu

06.04.2011

Predsednik protikorupcijske komisije Goran Klemenčič je na okrogli mizi na Študentski borzi dejal, da bodo k odstopu pozvali Boruta Brezovarja, proti kateremu poteka že več postopkov.

Gospodarstvo Kordež: "Niti enega kredita nismo dobili zaradi politike"

05.04.2011

Nekdanji predsednik uprave Merkurja Bine Kordež je preiskovalni komisiji povedal, da je bil prevzem Merkurja splet takratnih okoliščin. Zatrjuje, da prevzem ni bil političen.

Gospodarstvo Zorko: Ne nameravam odstopiti

04.04.2011

Dušan Zorko, predsednik uprave Pivovarne Laško, meni, da je njihova glavna naloga sanacija skupine in da so zadnji dogodki poskus destabilizacije sistema pivovarne. Še ta teden dogovor z bankami o ...

Okolje Kogeneracija je alternativa, a za zdaj draga

10.04.2011

Kogeneracija (soproizvodnja toplote in elektrike) se kaže kot privlačna možnost, a so cene za zdaj še previsoke. V družbi Butan plin napovedujejo razpolovitev v prihodnjih petih letih.

Slovenija Pahor: Vztrajali bomo pri ločitvi županske in poslanske funkcije

17.03.2011

Premier Borut Pahor je potrdil, da se bodo zavzemali za ločitev funkcij poslancev in županov, napovedal pa je tudi tedensko obravnavanje državnih kapitalskih naložb.

Gospodarstvo Bo z Gadafijem odplaknilo tudi slovenske gradbene posle v Libiji?

04.03.2011

"S predsednikom vlade Al Mahmudijem sva segla v roke za posel, ki je večji od pol milijarde evrov," je Pahor napovedal pridobitev posla za SCT. Od napovedi pa je za zdaj ostalo le veliko negotovosti.

Slovenija Najprej analiza, nato odločitev o počitnicah

02.03.2011

Na ministrstvu za šolstvo bodo naredili obsežno analizo učinkov počitnic na turizem v zadnjih 10 letih, na podlagi teh podatkov pa bo minister Lukšič sprejel odločitev.

Slovenija Kacin: Janša ni sposoben dialoga in soočenja argumentov

28.02.2011

Evropski poslanec Jelko Kacin Janezu Janši v odgovoru očita nezmožnost argumentiranega dialoga in preusmerjanje pozornosti od obravnavane teme.

Stran 30 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov