Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Čebokli

Slovenija Türk poziva k trezni razpravi in strpnemu dialogu

25.11.2010

Osebne razprtije so se v zadnjem času razširile na politično področje, zato potrebujemo trezno razpravo, meni predsednik Danilo Türk.

Slovenija Nove razpoke v koaliciji zaradi Irske?

23.11.2010

Napovedana poroštva za pomoč Irski v koaliciji sicer podpirajo, a brez resnejših pomislekov vseeno niso. Opozicija: Pahor želi zgolj ugajati velikim državam.

Slovenija Erjavec: Tajna obravnava me spominja na druge čase

22.11.2010

Obtožnica na za danes predvideni obravnavi proti Karlu Erjavcu in Albinu Gutmanu, ni bila prebrana, zato je bila obravnava preložena. Erjavec: Dokazati bodo morali, da sem povzročil škodo.

Slovenija Golobič: Radićeva me je poklicala in rekla, da bo cel cirkus

18.11.2010

Gregor Golobič poziva Srečka Meha in Uroša Rotnika, naj razkrijeta identiteto oseb, ki naj bi v Golobičevem imenu grozile, da se bodo zgodile "hajke" v TEŠ-u.

Slovenija Filli: Nacionalka potrebuje oglaševanje

16.11.2010

Osnutek zakona o medijih je odsev bizarnosti slovenske družbe, je na razpravi o zakonu o medijih povedal odgovorni urednik Financ Peter Frankl.

Slovenija Klemenčič medijem: Razkrijte identiteto in dobite globo

15.11.2010

Po novem zakonu je že sam poskus razkritja identitete prijavitelja Komisiji za preprečevanje korupcije mogoče oglobiti s 4.000 evri. Komisija bo te primere v prihodnje resno obravnavala.

Slovenija Pahor del nove afere, tokrat v Makedoniji

15.11.2010

Iz urada predsednika vlade Boruta Pahorja so zanikali pisanje makedonskih medijev, da naj bi premier nekdanjemu makedonskemu predsedniku predlagal drage slovenske svetovalce.

Gospodarstvo Policija o Vegradu: Dajte nam čas

13.11.2010

S policije so sporočili, da se s primerom Vegrad ukvarjajo prednostno, vendar potrebujejo čas. Seznam kršitev je zelo dolg; samo na področju kršitve delovne zakonodaje okoli 1.300 primerov.

Slovenija Obtoženci se bodo lahko pogajali o kazni

12.11.2010

Ministrstvo za pravosodje v noveli zakona uvaja novost, ki bo tožilcem in obtožencem omogočila dogovor o višini kazni v zameno za priznanje krivde.

Slovenija Pahor o Masleši: Sčasoma bomo ugotovili dejansko stanje

11.11.2010

Vlada je na seji med drugim sklenila, da Slovenija f alcona ne bodo prodala pod 16,3 milijona evrov, in podprla Zalarjevo izbiro Masleše za predsednika vrhovnega sodišča.

Znanost in tehnologija Tisoči bi lahko spremljali nemo sliko

11.11.2010

V gospodinjstvih je okoli 10.000 pretvornikov, ki ne podpirajo zvočnega formata AAC, ki bo začel veljati ob prehodu na digitalno televizijo.

Slovenija Pahor pri Brezigarjevi: O Patrii in drugih primerih ni bilo govora

10.11.2010

Ob svojem prvem obisku generalne državne tožilke Barbare Brezigar je premier Borut Pahor dejal, da bi bil pogovor o posameznih primerih tožilstva zunaj njegove pristojnosti. Brezigar: Pritiski so in b ...

Stran 35 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov