Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi hude prometne nesreče je zaprta letališka obvoznica.

Novice RTVSLO.SI

Lokalne novice Izteka se rok za pripombe gorenjskih občin na to, kje bo stala regijska bolnišnica

12.7.2024 8:37

Po ponedeljkovi predstavitvi presoje o umestitvi gorenjske bolnišnice, v njej je največ točk zbrala Radovljica, se izteka rok za pripombe. Jesenice od ministrstva za zdravje zahtevajo dopolnitev presoje še z vrednotenjem lokacij v svoji občini.

Nogomet Skočil na tribuno, da bi rešil ženo in otroka

12.7.2024 8:26

V nogometni javnosti še vedno odmeva navijaško nasilje po polfinalni tekmi Cope Americe v Charlottu, kjer so navijači Kolumbije poskrbeli za vsesplošen pretep, v katerega so bili udeleženi tudi urugvajski nogometaši.

Slovenija Premier Golob napovedal podvojitev kontingenta Slovenske vojske na Kosovu

12.7.2024 8:10

Premier Golob je ob koncu vrha zveze Nato v Washingtonu povedal, da bo Slovenija v prihodnjem letu podvojila število pripadnikov Slovenske vojske v misiji zveze Nato na Kosovu. Dodal je, da se na Zahodnem Balkanu krepi zavezništvo.

S. in J. Amerika Nov spodrsljaj Bidna: Zelenskega na oder povabil kot Putina

12.7.2024 7:44

Ameriški predsednik Joe Biden je na novinarski konferenci po koncu vrha zveze Nato v Washingtonu vztrajal, da je še vedno najboljši kandidat za predsednika, vendar tudi konferenca ni minila brez očitnih spodrsljajev.

Dirka po Franciji Vodilna trojica v vetru pretegnila noge, Philipsenu sprint v Pauju

12.7.2024 7:35

13. etapa se je začela brez nesrečnega Primoža Rogliča, ki je sklenil letošnjo Dirko po Franciji. Po burnem dnevu, ki ga je krojil veter, je sprint razredčene glavnine v Pauju dobil Jasper Philipsen. Sprintal je tudi Tadej Pogačar, ki je bil deveti.

Črna kronika V prometni nesreči umrl 67-letnik

12.7.2024 7:16

V Stari Novi vasi se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 67-letni voznik, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Lepota bivanja Hiša za drzne: kopalnica v spalnici z rdečo stekleno kopalno kadjo

12.7.2024 7:09

Družinska hiša iz poznih 70. let v Dragomeru ima danes popolnoma spremenjen interier. Kopalnica v spalnici s stekleno rdečo kopalno kadjo je bila izhodišče za barvno shemo in geometrijske oblike v prostoru, ki jih je zasnovala arhitektka Tina Hočevar.

Slovenija Kako lahko pripomoremo k zmanjšanju cestnih zastojev?

12.7.2024 7:07

V Sloveniji se že več let spoprijemamo s prometnimi zastoji, pogosto tudi s t. i. fantomskimi, ko ne vemo, zakaj je zastoj nastal. Med poletnimi počitnicami je te gneče še več, zlasti na primorski avtocesti in proti Hrvaški. Kaj lahko storimo sami?

Rokomet Nace Zajc in Mai Marguč zrežirala zmago nad Italijani

11.7.2024 23:00

Slovenska reprezentanca je v Celju dobila tudi drugo tekmo skupinskega dela 14. evropskega prvenstva za rokometaše do 20 let. Italijo je premagala z 38:35 (19:16).

Slovenija Emilija Stojmenova Duh: Očitki so povsem nesmiselni

11.7.2024 22:35

Kar nekaj od 13 tisoč prenosnih računalnikov je že razdeljenih, postopek je natančno določen in se nadaljuje, prvi na vrsti so socialno ogroženi, je pojasnila ministrica za digitalno prihodnosti Emilija Stojmenova Duh.

Drugo Obletnica požiga Narodnega doma letos posvečena gledališki umetnosti

11.7.2024 22:00

Letos minevajo 104 leta od požiga Narodnega doma, ki je bil v preteklosti središče življenja Slovencev v Trstu. Letošnjo obletnico so posvetili gledališki dejavnosti, ki se je v Narodnem domu začela pred 120 leti.

Dediščina Slovenija prva sprejela zakon o financiranju skupne razstave o Jugoslovanih v Auschwitzu

11.7.2024 21:23

Državni zbor je na redni seji sprejel zakon o ratifikaciji sporazuma o financiranju ponovne postavitve skupne stalne razstave, ki prikazuje trpljenje taboriščnikov z območja republik nekdanje Jugoslavije v Bloku 17 Državnega muzeja Auschwitz-Birkenau.

Okolje Inšpektorat: Pri Žalcu odložen rečni prod, namenjen za sanacijska dela

11.7.2024 21:17

Material, ki sta ga podjetji Nivo Eko in Tegar odložili na območju poslovne cone Arnovski gozd pri Žalcu, po dozdajšnjih ugotovitvah inšpektorata ni nevaren odpadek, ampak gre za prod iz porečja Savinje. Inšpekcijski postopek sicer še ni končan.

Evropa Milansko letališče Malpensa kljub polemikam poimenovali po Berlusconiju

11.7.2024 20:51

Najpomembnejše milansko letališče Milano Malpensa bo odslej nosilo ime nekdanjega predsednika italijanske vlade in tajkuna Silvia Berlusconija kljub številnim kritikam in polemikam, predvsem v vrstah opozicije.

Glasba Na katerih poletnih festivalih bo še mogoče 'zažurati'?

11.7.2024 20:14

V poletnih mesecih se številni glasbeni navdušenci na pustolovščino odpravijo na festivale. V prihodnjih tednih se bodo odvili tudi Exit, Ultra Europe, Ale v Pale, Castle, Punk Rock Holiday, Sziget in Frequency, ki zagotavljajo bogat nabor izvajalcev.

Film in TV Po polomu Costnerjevega vesterna Obzorje preklicana premiera nadaljevanja

11.7.2024 20:09

Čeprav je prvi del štiridelne sage Obzorje v režiji Kevina Costnerja šele dobro prišel v kinematografe, je bila premiera drugega filma napovedana že za avgust. A ker je gledanost tako porazno slaba, je 2. poglavje zdaj odloženo za nedoločen čas.

Evropa Rusija napovedala vojaški odgovor na ameriško namestitev raket dolgega dosega v Nemčiji

11.7.2024 20:08

ZDA bodo prvič po koncu hladne vojne na nemških tleh namestile rakete dolgega dosega za odvračanje ruskih groženj, kar je po besedah nemškega kanclerja Olafa Scholza povsem v skladu z nemško strategijo, medtem ko Kremelj v tem vidi grožnjo ruski varnosti.

Evropska liga Mariborčane po minimalnem porazu v Plovdivu čaka veliko dela v Ljudskem vrtu

11.7.2024 20:00

Nogometaši Maribora so začeli novo evropsko sezono. V 1. predkrogu Evropske lige je bil Botev iz Plovdiva na prvi tekmi boljši z 2:1. Obeta se napeta povratna tekma prihodnji četrtek v Ljudskem vrtu.

Štajerska Prebivalci štirih pomurskih občin bi lahko z avgustom ostali brez vode. Župani mirijo.

11.7.2024 19:34

Javno podjetje Prlekija, ki ima sedež v Ljutomeru, je maja končalo v stečaju, že pred tem so štiri od osmih občin napovedale, da bodo za oskrbo s pitno vodo in odvajanje ter čiščenje komunalnih in padavinskih odpadnih vod poskrbele same. A se zapleta.

Citat Shelley Duvall

11.7.2024 19:22

Kubrick me je silil, da sem več tednov jokala po 12 ur na dan. Nikoli ne bom več dala toliko sebe. Če hočeš povzročati bolečino in temu reči umetnost, izvoli, ampak ne z mano.

Slovenija Golob: Prispevek Slovenije Ukrajini se ne bo povečeval. Nekatere države bodo morale storiti več.

11.7.2024 19:08

Prispevek Slovenije za podporo Ukrajini, o kateri so se v sredo na vrhu Nata v ZDA dogovorili voditelji članic zavezništva, se po besedah premierja Roberta Goloba ne bo povečeval. Zavzel se je tudi za diplomatska prizadevanja za mirno rešitev konflikta.

Slovenija Odbor podprl predlog novele interventnega zakona po poplavah

11.7.2024 19:03

Glavne predlagane zakonske spremembe se nanašajo na prenos dela nalog za upravljanje nepremičnin za odstranitev in graditev nadomestitvenih objektov na državno družbo DSU, do česar so bili v opoziciji precej kritični.

Črna kronika V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila

11.7.2024 18:18

V prometni nesreči v naselju Stara Nova vas je umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, v njej pa sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Košarka Cedevita Olimpija s prihodom Jonesa izpopolnjena na zunanjih položajih

11.7.2024 18:12

Ameriški košarkar DeVante' Jones je nova okrepitev košarkarske ekipe Cedevite Olimpije na položaju organizatorja igre. Podpisal je enoletno pogodbo.

Stran 15 od 37
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov