Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 3. jul. 2021

Val 202 • Sob, 3. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

06:17
Vreme po Sloveniji

Kolesarji so bolj ali manj srečno prikolesarili do Alp. Zdaj se začenja boj hribolazcev, najboljših v vožnji navkreber, ki bo dodatno razredčila krog kandidatov za končno zmago. Zanimivosti iz Francije ujamete v jutranji športni zgodbi.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Spomladansko sezono Jutranjih koncertov pri Andreju so odprli domači indie rokerji Koala Voice, ki so takrat napovedali izid nove plošče.

08:30
Novice

Severno poloblo so v zadnjih dneh zajeli vročinski valovi, ki so jih pospremile tudi rekordne temperature. V kanadski vasi Lytton v Britanski Kolumbiji so že v nedeljo namerili 46,6 stopinje Celzija in s tem presegli 84 let star temperaturni rekord. V torek pa so tamkajšnji termometri pokazali 49,6 stopinje Celzija. Kako vročinski val doživljajo prebivalci Britanske Kolumbije, se je pozanimal Mitja Peček. Poklical je članico globalnovaške družine Daliborko Pejičić.

V dopoldanskih športnih minutah napovemo polfinalno tekmo slovenskih košarkarjev na olimpijskih kvalifikacijah v Kaunasu, se posvetimo prvima četrtfinalnima tekmama evropskega prvenstva v nogometu in kolesarski dirki po Franciji, ki ponuja prvo pravo gorsko etapo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

V Kočevju bodo jeseni začeli s pilotnim projektom prevozov na zahtevo Toyota GO. Gre za nadgradnjo storitev Sopotnikov, ki je že do sedaj uspešno delovala in je bila namenjena predvsem prevozu starostnikov. Nova mobilnostna rešitev bo namenjena vsem, ankete so pokazale, da je interes velik. Kaj naj bi projekt pokazal in prinesel v tej obsežni občini, in morda posledično še kje, razloži Andrej Brglez.
Zapeljali bomo dva Peugeotova športna terenca in najavili prihod pomlajene flote lahkih gospodarskih vozil Renault.

10:30
Novice

29. Festival Lent v Mariboru združuje kar štiri festivale, med drugimi tudi festival Folkart, ki je eden izmed najprepoznavnejših in najvidnejših evropskih ter svetovnih folklornih festivalov. Utrip mariborskih ulic ujamemo v reportaži.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Obiskali bomo ljubljanski 24. festival ulične umetnosti Ana Desetnica, ki je v vseh letih sicer nagovoril skoraj milijon domačih in tujih obiskovalcev. Letošnji slogan festivala Še znamo biti skupaj? smo vzeli zares in preverili, kako lahko javni prostor dobi povsem drug, živahnejši namen.

12:30
Novice

Tolmin je že prepoznaven kot festivalno mesto in z njim dolina Soče idealna destinacija tudi za odmeven športni festival. Kulisa rek Soče in Tolminke obiskovalcem zagotavljata idealen prostor za tekmovanje, druženje in uživanje v vodi, zraku, na poteh ali večernih zabavah.

13:30
Novice

Nogometni podkast o EP 2020, analiza in komentar ...

Te dni so oči košarkarskih navdušencev obrnjene proti Litvi, to priložnost pa bomo izkoristili še za spoznavanje glasbene scene te baltske države. Saules kliošas je skupina, ki že dobri dve desetletji prepleta jazz, funk in disco ter je osvojila mnoge nagrade.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

V sobotnem popoldnevu spremljamo polfinalno tekmo slovenskih košarkerjev na olimpijskih kvalifikacijah v Kaunasu. Tekmec je Venezuela, končni cilj Tokio. Kolesarji se merijo na prvi gorski etapi letošnje dirke po Franciji. Na Valu 202 ujamete vrhunce prve aplske preizkušnje.

15:30
Novice

Aktualne novice.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov