Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 29. jun. 2021

Val 202 • Tor, 29. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

Začel se je teniški turnir v Wimbledonu. Uvodni dan je prinesel tudi slovenske nastope in zahteven uvod za presenetljivo polfinalistko Rolanda Garrosa Tamaro Zidanšek. Kako je začela turnir v angleški prestolnici, izveste v jutranji športni zgodbi.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Zgodbe o ljudeh, ki jih je v Slovenijo pripeljala športna pot. Tu so se dobro vživeli in ostali povezani z našo deželo. Vladimer Boisa, nekdanji košarkar Olimpije, se je pri 17 letih odločil oditi iz Gruzije in priti v Ljubljano. Danes se ukvarja z vinarstvom in je podpredsednik košarkarske zveze Gruzije.

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo izločilnim bojem na evropskem prvenstvu v nogometu in se preselimo na kolesarsko dirko po Franciji, kjer je pred kolesarji še ena ravninska etapa po okusu sprinterjev.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Poezija, glasba, svobodna misel in še več je pod polno luno brbotalo na že 20. festivalu Sanje, ki se je v nedeljo končal na Krasu in v Goriških brdih. Med reportažo s festivala, polnega ustvarjalnega vrenja, bo poskrbljeno tudi za ohladitev, spustili se bomo namreč v prijetno hladno Divaško jamo. Še veliko globlje pa gre v krizi človečanstva misel Srečka Kosovela.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Evropski model športa se je zaradi covida-19 znašel v nezavidljivem položaju, na kar kaže sicer spodleteli poskus ustanovitve nogometne superlige. Slovenija si je za enega od ciljev predsedovanja Evropski uniji v drugi polovici letošnjega leta zadala sprejem resolucije o evropskem modelu športa, s katero bi ga dokončno opredelili. Tudi o stanju v Sloveniji pa v tokratnem Vročem mikrofonu.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

O dveh gledaliških premierah: Hlapci v Slovenskem mladinskem gledališču in Čakam v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

V popoldanskem Navalu na šport ponudimo zanimivosti s hokejske akademije najboljšega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja in predstavimo prvo slovensko olimpijko v golfu.

Nastop, ki je navdušil in presenetil mnoge.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V preteklih desetletjih so se na področju spolnosti zgodile velike spremembe, zdi se, da tabujev ni več. Ali to drži? Imamo pol stoletja po seksualni revoluciji končno zadovoljujoče spolno življenje? Ovir na poti do užitka je še vedno kar nekaj, med njimi napačna komunikacija, nepoznavanje lastnega telesa in pomanjkanje znanja o spolnosti. To ugotavljajo tudi ustvarjalci igrano- dokumentarnega podkasta o spolnosti Evolucija užitka, ki nastaja v izobraževalnem uredništvu na Prvem. V njem posebna raziskovalca Eva in Luka, glas jima posojata igralca Manca Dorrer in Domen Valič, na poseben način raziskujeta osebne zgodbe o spolnem življenju, ponujata odgovore strokovnjakov in odpirata prostor za iskrene pogovore o spolnosti. V deveti epizodi prve sezone sta šla spet skupaj na teren in spoznala Kajo in Kaia.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov