Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 15. feb. 2023

Val 202 • Sre, 15. feb.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Ker se na glasbo spoznamo vsi, pa se dajmo...

08:30
Novice

Premierna predvajanja novih domačih skladb

Biatlonci in biatlonke zaokrožujejo prvo polovico svetovnega prvenstva v Ruhpoldingu, alpske smučarke in smučarji pa na paralelni tekmi na svetovnem prvenstvu v Franciji. Pred celjskimi rokometaši je eden od vrhuncev sezone z domačo tekmo proti Barceloni.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

10:30
Novice

Slovensko podjetje Seascape je vodilno na svetu v razvoju, proizvodnji in prodaji športno potovalnih jadrnic od 4 do 11 metrov. Nova jadrnica, ki so jo ustvarili v sodelovanju s strateškim partnerjem, največjo navtično skupino na svetu, je postala najbolj nagrajena jadrnica v industriji, ob vseh drugih nagradah je na odru največjega sejma plovil pobrala še najprestižnejšo – postala je evropska jadrnica leta 2023.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Pri razpravah o zdravem prehranjevanju se prepogosto osredotočamo predvsem na to, ali kdo uživa meso ali ne. Toda tako mesno kot brezmesno prehranjevanje je lahko zdravo ali nezdravo. V Sloveniji ob prevelikih količinah mesa pojemo bistveno premalo sadja in zelenjave. Kakšne so sodobne prehranske smernice in zakaj je tudi pri tem, kaj jemo, pomembna zmernost, se pogovarjamo z raziskovalko prehrane z Inštituta za nutricionistiko dr. Živo Lavriša.

12:30
Novice

V popoldnevu na Valu 202 pospremimo tekmi svetovnih prvenstev v alpskem smučanju in biatlonu.

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Joker Out odhajajo na letošnje tekmovanje za pesem Evrovizije, ki ga v imenu Ukrajine gosti Liverpool. Shagadelični rokerji so skladbo Carpe Diem, posneto v hamburškem studiu, prvič predstavili v posebni oddaji Misija Liverpool na prvem programu Televizije Slovenija, 11. maja pa bomo zanjo lahko stiskali pesti na velikem odru drugega polfinalnega večera. Gosta oddaje sta Bojan in Nace.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Odzivi z aktualnih svetovnih prvenstev alpskih smučark in smučarjev ter biatlonk. Tudi napovedi slovenske reprezentance v pričakovanju največjega domačega zimskega dogodka, nordijskega svetovnega prvenstva v Planici.

Poslednji pop-punk delikt uspešno podaljšuje svoj vpliv. S približevanjem dvajseti obletnici delovanja se nashvillski punk kvartet še naprej prizadeva zaznavno modificirati svoj izraz. Nedavni soul in R&B prebliski vzporedno z bolj plastificiranim zvokom so zasedbo Paramore privedli do delnega nagiba proti modi iz začetka osemdesetih ali novovalovskim radostim. Medtem ko so za glasbenike, ki so nekoč reprezentirali jezo ameriške krščanske mladeži, skladenske odličnosti, enako kot kakovost pretja glavne vokalistke, očitno nedosegljive, pa ima na pričujočem delu občutno več svobode njihov bobnar. Ko funk rešuje punk.

Večerni spored 18.25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru pospremimo tekmo rokometne lige prvakov med Celjem in Barcelono.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov