Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Šport

Liga ICEHL Neučinkoviti zmaji v Innsbrucku doživeli prvi poraz

Hokejisti Olimpije so doživeli prvi poraz v letošnji sezoni v Ligi IceHL. V 5. krogu je bil Innsbruck boljši s 3:0.

17

Prva liga Po dveh mesecih znova prvenstvena zmaga Radomelj

Kalcer Radomlje so za uvod 11. kroga Prve lige v Domžalah z 2:0 premagale Nafto 1903, ki je šesto gostujočo tekmo sezone še šestič izgubila. Mlinarji so z drugo zmago sezone na lestvici skočili pred Nafto, na osmo mesto.

Liga narodov Kek glede na prejšnji seznam vpoklical pet novih nogometašev

Selektor Matjaž Kek je objavil seznam reprezentantov za tekmi Lige narodov prihodnji teden na Norveškem in v Kazahstanu. Glede na prejšnji seznam je kar nekaj novincev.

59

Liga NBA Prvaki iz Bostona na uvodni pripravljalni tekmi ugnali Denver

Pripravljalna sezona Lige NBA se je začela v Abu Dabiju, kjer so se srečali prvaki zadnjih dveh let. Boston je z dobro igro v drugem polčasu premagal Denver s 107:103.

3

Liga NHL Odlični vratar Markström popeljal New Jersey do zmage na prvi tekmi v Pragi

Hokejisti New Jerseyja so se veselili prve zmage v novi sezoni Lige NHL. Na prvi od dveh tekem v sklopu svetovne turneje so v Pragi premagali Buffalo s 4:1. Ista tekmeca se bosta v soboto v češki prestolnici pomerila še enkrat.

Kolesarstvo Pogačar se bo v soboto prvič predstavil v mavrični majici

Svetovni prvak Tadej Pogačar bo v mavrični majici prvič kolesaril v soboto na dirki Giro dell'Emilia v Italiji, kjer bosta tekmovala tudi Primož Roglič in Remco Evenepoel.

102

Kolesarstvo Mohoričev tekmec v nedeljo tudi Mathieu van der Poel

Makadam v cestnem kolesarstvu igra vse pomembnejšo vlogo, zato je zaželen tudi naslov prvak na tej podlagi. V nedeljo bo na svetovnem prvenstvu Matej Mohorič branil naslov, eden glavnih tekmecev pa bo Mathieu van der Poel. Prenos bo na TV Slovenija 2.

7

Več športnih novic

Tenis Muchova končala zmagoviti niz Sabalenke

Prva nosilka teniškega turnirja WTA serije 1000 v Pekingu Arina Sabalenka je presenetljivo izpadla v četrtfinalu. Od Belorusinje je bila boljša Karolina Muchova s 7:6, 2:6 in 6:4.

2

Odbojka Maribor za prvo zmago sezone garal več kot dve uri

Že v 1. krogu državnega prvenstva se bosta v soboto srečala državni prvak ACH Volley in pokalni prvak Calcit Volley. Ljubljanska ekipa bo v vlogi favorita, saj Kamničani letos niso sestavili ekipe z mislijo na naslov prvaka.

Konferenčna liga Ratnik: Ne smemo se ozirati na sodnika, moramo gledati sebe

Nogometaši Olimpije so na 18. tekmi sezone doživeli prvi poraz. Ljubljančani so se na uvodni tekmi Konferenčne lige dobro upirali bundesligašu Heindenheimu in bili le dobrih deset minut oddaljeni od velike točke.

27
Oglasno sporočilo

Platfus pri otrocih: Ima vaš otrok plosko stopalo?

Ste opazili, da je notranji lok stopala vašega otroka spuščen in vas skrbi, kako bi to lahko vplivalo na njegov razvoj? Kako lahko ukrepamo in na kakšen način vašim najmlajšim pomagamo na vodilni kliniki Medicofit?

Šport na TV Slovenija

13:55
Olimpijske igre Pariz 2024: Športno plezanje, kombinacija (Ž), posnetek
10:05
Žogarija: radost otroštva
13:10
Paraolimpijske igre Pariz 2024: paralokostrelstvo, tekma mešanih dvojic, posnetek, ponovitev
14:20
Svetovno prvenstvo v makadamskem kolesarstvu, prenos
Več

Presek dneva

Izbor

Merckx pojasnjuje "Pogačar je zmagal le na treh Tourih. Še vedno ni boljši od mene!"

Tadej Pogačar si je s 100-km napadom za naslov svetovnega prvaka prislužil zvrhan koš pohval, med katerimi so izstopale besede Eddyja Merckxa: "Res je največji." A kanibal zdaj pojasnjuje, da je mislil le na to, kako je osvojil mavrično majico.

89

Košarka Letošnja Cedevita Olimpija precej "bolj lačna in željna dokazovanja" kot lanska

Že po dveh tekmah Evropskega pokala so košarkarji Cedevite Olimpije izboljšali lanski izkupiček. Sicer so ob tem izgubili obe tekmi v Ligi ABA, toda Jaka Blažič zagotavlja: "Tudi to bomo popravili."

20

Evroliga Prestižne mestne bitke nikoli močnejši Evroligi dajejo še dodaten čar

Atene so v prejšnji sezoni precej nepričakovano prevzele primat v košarkarski Evroligi. "Čez noč" sestavljeni Panathinaikos je zrušil mogočni Real Madrid, ki je blestel v rednem delu tekmovanja. Letos je izhodišče drugačno, a epilog bi bil lahko enak.

32

Intervju Riera: Če pripelješ tujca, mora biti boljši od tistih, ki jih lahko najdemo v Sloveniji

Pred nogometaši Celja je zgodovinska tekma. Prvič bodo igrali v enem od evropskih tekmovanj. Prva postaja je Portugalska, prva tekmica pa Vitória.

20

Dikembe Mutombo Orjak, ki je bil gromozanska ovira pred obročem, a največje je bilo njegovo srce

"Sin Konga, ki je v ZDA prišel brez vsega, postal pa je del zgodovine Lige NBA," se je ob imenovanju v Hišo slavnih leta 2015 opisal Dikembe Mutumbo, legendarni center, ki je izjemen pečat pustil tako na parketu kot tudi s svojimi humanitarnimi dejanji.

17

Začetek državnega prvenstva Dela ogromno, časa malo, skoraj vsi pa stavijo predvsem na mlade

Pred novo sezono odbojkarskega DP-ja je ACH Volley izrazit favorit. Vsak njegov poraz bi bil presenečenje. Preostali stavijo na mlade igralce. "Ali si s tem kopljemo jamo, bomo še videli," je slikovit trener Triglava.

11

SOS-odmev Neverjetno, neumno, noro ali ko zmanjka presežkov za mavričnega Pogačarja

V profesionalni karieri je do nedelje zbral 85 zmag, od tega 22 v letošnji svetovni seriji, osvajal je tritedenske dirke in slavil na spomenikih, a manjkala mu je zmaga v dresu Slovenije. Zdaj je svetovni prvak, kaj še preostane Tadeju Pogačarju?

53
Več

Nogomet

Več

Košarka

Več

Športni SOS

Zgodovinska ponovitev Pogačarja in van der Poela

Tadej Pogačar in Mathieu van der Poel sta postala šele tretji par kolesarjev, ki sta na zmagovalnem odru svetovnega prvenstva skupaj stala na dveh zaporednih dirkah.

17

Pogačar triletnico vladanja praznuje z novim rekordom

Tadej Pogačar je po naslovu svetovnega prvaka povečal število točk na lestvici UCI, zdaj jih ima že 11.690, s čimer je samo še popravil svoj rekord. Primož Roglič je pridobil eno mesto in je zdaj četrti.

59

Pogačar ostal zvest svoji intuiciji in sestavil najbolj noro sezono

Ne vem, ali sem kdaj videl Tadeja Pogačarja tako nasmejanega, kot sem ga po razpletu svetovnega prvenstva. Njegov napad 100 km pred ciljem je prinesel presenečenje, premešal je vse karte in potrdil, da krotenje njegovega značaja ni najbolj produktivno.

105
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov