Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Mojzer

Aktualno Ogled "na mah": 118 videovsebin za otroke in mlade od prvega do zadnjega dela

10.07.2024

Risanke Mali Timotej, Zmedi gre v Zakajzato, Vegezavri in seriji Ustvarjeni za preživetje ter Nori zabaviščni park ne bodo na spletu dostopne le 30 dni kot do zdaj, ampak kar 90 dni. Na voljo bodo vse epizode hkrati – torej "na mah".

Zakaj? Zato! Zakaj se je po prihodu iz gozda ali pohoda potrebno pregledati in stuširati?

14.07.2024

Sprehodi po gozdu, planotah, planinah, gorovjih, travnikih in drugih površinah v naravi, so zelo zdravi in sproščujoči, a ker nevarnost nikoli ne počiva, se je po prihodu domov, zelo priporočljivo takoj pregledati, stuširati in pregledati tudi oblačila.

Živali Krešiči, vi pa ste koristni hrošči!

13.07.2024

Krešiči so precej veliki hrošči z dolgimi nogami, ki se zadržujejo pri tleh. Na zelenjavnem vrtu jih vrtnarji radi vidijo, saj so znani po tem, da pohrustajo prenekaterega vrtnega škodljivca, polže in uši.

Moje telo Materino znamenje

12.07.2024

Materino znamenje, kot že samo ime pove, je znamenje, ki nam ga je dala naša mama, oziroma kot radi rečemo, mati narava. Z njim se rodimo in zato nikoli ne izgine, razen, če se odločimo za operacijo, da nam ga odstranijo.

Rastline Rumene slive

11.07.2024

Rumene slive so vrsta sliv, ki so, kot že ime pove, rumene barve. So pa načeloma tudi manjše kot modre slive. Njihova lupina je običajno tanka, meso pa sočno in sladko. Na sredini imajo eno majhno koščico.

Scena Pred nami še finalna oddaja Za in proti

04.07.2024

Pogovorna debatna oddaja Za in Proti, ki je ob nedeljah na sporedu na Radiu Koper, bo v nedeljo, 14. julija v svoji finalni oddaji razglasila zmagovalno ekipo.

Zakaj? Zato! Zakaj v nogometu lahko pride do kazenskih strelov?

10.07.2024

V nogometu lahko pride do kazenskih strelov ali enajstmetrovk iz različnih razlogov. Zelo pogosto je to zaradi izenačenega rezultata po rednem delu in podaljških. Lahko pa tudi zaradi prekrškov v kazenskem prostoru.

Živali Polžje hišice, iz česa ste sestavljene?

09.07.2024

V poletnem času velikokrat na plaži opazimo zapuščene polžje hišice. Ste kdaj pomislili, iz česa so sploh sestavljene?

Moje telo Od sonca zagorela koža

08.07.2024

Poletje je čas sončenja, pa če to hočemo ali ne. Ker smo veliko zunaj, se namreč hitro zgodi, da nas sonce opeče. Potrebno je vedeti nekaj: sonce blagodejno vpliva na našo kožo in počutje, a ne tisto vroče, žgoče, ki nam opeče kožo. Zaščita je zato nujna!

Rastline Sorte čilija: Jalapeno

07.07.2024

Jalapeno čiliji so priljubljeni zaradi svojega uravnoteženega okusa, ki združuje blago pekočnost in svežo zelenjavno noto. Kljub temu niso primerni za vsakega. Obožujejo jih ljudje, ki imajo radi nekoliko pekočo hrano. Vedno se jih k hrani doda le malo.

Zakaj? Zato! Zakaj je koleraba zdrava?

06.07.2024

Koleraba je zelenjava, ki jo morda velikokrat pozabimo vključiti na jedilnik. Je izjemno zdrava in jo lahko kombiniramo s številnimi različnimi jedmi. Kljub temu velja opozoriti, da ima precej močan okus, zato jo praviloma uporabljamo v manjših količinah.

Čist novo Otroški poročevalec je imel čast intervjuvati selektorja slovenske ekipe v nogometu

05.07.2024

Matjaž kek je v času evropskega nogometnega prvenstva izjemno zaseden, a kljub temu je že pred prvenstvom odgovoril na nekaj vprašanj, ki mu jih je zastavil mlad ljubitelj nogometa, učenec David. 

Stran 10 od 122
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov