Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Luka Ščuka Naziv MVP dodatna samozavest po uspešni rehabilitaciji hude poškodbe

26.09.2023

Četrtič zapored so košarkarji Cedevite Olimpije osvojili superpokal. Potem ko je bil v preteklih treh izvedbah najkoristnejši posameznik tekme Američan, je tokrat nagrada romala v roke Luke Ščuke.

Cedevita Olimpija Glas: Če se bomo povezali na pravi način, bo lahko to zelo lepo videti

02.10.2023

Na začetku leta je Gregor Glas podpisal za Cedevito Olimpijo, z novo sezono pa je tudi del ekipe zmajev, potem ko je drugo polovico pretekle preživel na posoji pri Mornarju iz Bara.

Intervju Žakelj: Brez dela, pametnega vodenja in usmerjanja potencial ne pomeni nič  

22.09.2023

Andrej Žakelj vstopa v tretjo sezono na mestu trenerja Studentskega centra. Po dveh uspešnih letih je zdaj klubu priboril največji uspeh – superpokal v Ligi ABA, potem ko je v finalu na kolena spravil celo Partizana.

SP v košarki Odlike, ki Luko Dončića že zdaj postavljajo med nesmrtne

10.09.2023

Luka Dončić je s povprečjem 27 točk na tekmo najboljši strelec 19. svetovnega prvenstva. 24-letni Ljubljančan je prvič zaigral na SP-ju, prvič pa je bil v vlogi kapetana slovenske reprezentance.

SP v košarki Sporočilo prvakov: Najprej ekipa, potem individualni talent

11.09.2023

Končano je 19. svetovno prvenstvo. V Manili je bila najboljša nemška reprezentanca, ki se je izkazala z izvrstno ekipo, igrala pa je najbolj kompletno košarko.

Slovenija sedma na svetu Poškodbi popolnoma spremenili dojemanje poraza v četrtfinalu

11.09.2023

Čeprav se v povezavi s košarkarsko reprezentanco v zadnjih letih vedno omenja medaljo, lahko za sedmo mesto na 19. svetovnem prvenstvu iz rezultatskega vidika, potem ko je imela številne težave, prejme pozitivno oceno.

Košarkarji sedmi na svetu "Največ šteje odnos, pristop in kako igramo"

09.09.2023

"Seveda nam ni bilo vseeno, kako končamo prvenstvo. Želja je bila tista, ki je odločala. Res smo hoteli zmago in mislim, da smo si jo tudi zaslužili, saj smo cel turnir dajali vse od sebe. Tako smo odigrali tudi to tekmo," je dejal Aleksej Nikolić.

Sekuliću potekel mandat "Nikoli nisem bežal pred odgovornostjo - rezultatskega presežka ni bilo"

09.09.2023

"Želja voditi reprezentanco pri meni nikoli ni bila vprašanje, je pa res, da se mi izteče mandat. Kako bo naprej, pa ni odvisno samo od mene," je po koncu svetovnega prvenstva dejal Aleksander Sekulić. Na potezi je tako Košarkarska zveza.

Kdo bo selektor Slovenije? Aleksander Sekulić ostaja prva izbira KZS-ja

10.09.2023

Selektorju Aleksandru Sekuliću je s koncem svetovnega prvenstva potekel mandat, predsednik KZS-ja Matej Erjavec pa je v Manili zatrdil, da je zadovoljen z delom strokovnega štaba in da mu namerava ponuditi podaljšanje sodelovanja.

SP v košarki "Morda bo Luka Dončić razlog za spremembo sojenja"

09.09.2023

Luka Dončić ni le kapetan slovenske reprezentance in njen najbolj prepoznaven košarkar, je tudi obraz svetovnega prvenstva in igralec, o katerem se na turnirju ne glede na rezultat izbrane vrste najbolj govori.

SP v košarki F. Wagner: Od prvega dne verjamemo, da lahko premagamo vsakogar

09.09.2023

"Nismo še tam, kjer si želimo biti. Ta ekipa hoče zlato," so bili samozavestni nemški košarkarji po zmagi v polfinalu svetovnega prvenstva nad ZDA (113:111). V finalu se bodo pomerili s Srbijo.

SP v košarki 2023 Zmaga za Borišo Simanića: Dal si nam ledvico, mi ti bomo srce

08.09.2023

Impresiven je pogled na uspehe Svetislava Pešića, ki je srbsko reprezentanco popeljal v finale svetovnega prvenstva, kjer ga čaka dvoboj z Nemčijo, s katero je leta 1993 postal evropski prvak.

Stran 15 od 238
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov