Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 25. jun. 2024

Val 202 • Tor, 25. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji tekme zadnjega kroga skupinskega dela turnirja odločajo o udeležencih izločilnih bojev in potnikih domov. Slovenija bo za uvrstitev med najboljšo šestnajsterico in podaljšanje bivanja v Nemčiji nocoj igrala proti Angliji.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Pavza ni lenoba, to smo ugotavljali prvo sezono naše istoimenske torkove rubrike. Ena od gostij je bila tudi vrhunska odbojkarica Iza Mlakar, ki si je vzela karierno pavzo zaradi študija.

08:30
Novice

Slovenska reprezentanca igra tretjo in odločilno tekmo EP za preboj v izločilne boje. Vzdušje v naši in angleški reprezentanci nam neposredno iz Nemčije predstavi valovska reporterska ekipa.

Slovenska nogometna reprezentanca je pred zgodovinskim podvigom. Na tekmi proti Angliji bo lovila uvrstitev med najboljših šestnajst reprezentanc. Ob nogometu minute namenjamo še koncu državnega prvenstva v cestnem kolesarstvu, na katerem so bili v ospredju tekmovalci iz ekip svetovne serije.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

10:30
Novice

Slovenija praznuje 33. rojstni dan. Ob tem se pogovarjamo z ljudmi, ki so stari približno toliko kot naša država. Se vede svojim letom primerno, je prijazna do svojih ljudi in tistih, ki so to postali pozneje, je cenjena, je njeno mnenje upoštevano? O tem razmišljajo kmet, znanstvenika, športnica, glasbenik, bolnica in priseljenec. Od 10:45 do 13:00.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

12:30
Novice

Začenja se Festival delavskega filma Kamerat, ki bo v Hrastniku od 27. do 30. junija. Kamerat je prvi in edini festival delavskega filma v Sloveniji in eden redkih tovrstnih na svetu. Prijatelje kulture, filma in dostojnega dela je navdihnila stavka delavcev vseh panog v Hrastniku, ki so leta 1934 zahtevali in si izborili boljše pogoje dela.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!.

17:30
Novice

17:36
Popevka tedna

Slovenski košarkarji se pripravljajo na olimpijski kvalifikacijski turnir v Pireju. Pred odhodom v Grčijo bodo odigrali dve prijateljski tekmi v Stožicah, danes bo nasprotnik Litva. Slovenski rokometaši, ki so si nastop v Parizu že zagotovili, pa so se začeli pripravljati na olimpijski turnir.

Slovenski košarkarji igrajo drugo prijateljsko tekmo pred olimpijskimi kvalifikacijami. V Stožicah je nasprotnik reprezentanca Litve.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru se posvetimo evropskemu nogometnemu prvenstvu v Nemčiji in tekmi zadnjega kroga skupine C. Slovenija je pred zgodovinskim podvigom. Uvrstitev med najboljšo šestnajsterico moštev bo lovila proti sloviti reprezentanci Anglije.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov