Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na nekaterih cestah so zastoji

Šport

Konferenčna liga Šerif Tiraspol - Olimpija 0:1 (drugi polčas)

V Tiraspolu poteka povratna tekma 3. predkroga Konferenčne lige. Olimpija ima v boju proti Šerifu odlično izhodišče, saj je prvo tekmo v Stožicah dobila kar s 3:0.

48

Konferenčna liga Vojvodina - Maribor 1:0

Nogometaši Maribora se na povratni tekmi 3. predkroga Konferenčne lige merijo z Vojvodino v Bački Topoli. Iz prve tekme imajo pozitivni izid, saj so z golom v sodnikovem dodatku premagali srbski klub z 2:1.

34

Evropska liga Ob 21.00: Shamrock Rovers - Celje (postavi)

Nogometaši Celja bodo ob 21.00 začeli povratno tekmo 3. predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo. Prvo tekmo so dobili z 1:0, v primeru skupnega uspeha si bodo že zagotovili evropsko jesen.

13

Sveža Fibina lestvica ZDA ostajajo na vrhu, Slovenija še naprej enajsta

Košarkarji ZDA, ki so osvojili zlato medaljo na OI, ostajajo na vrhu lestvice Mednarodne košarkarske zveze (Fiba). Srbi, bronasti na OI, so na drugem mestu prehiteli Nemce. Slovenija še naprej zaseda 11. mesto.

22

Anketa V petek se začenja nova sezona v Premier ligi. Kdo bo letos izzval Man City?

V petek se s tekmo med Manchester Unitedom in Fulhamom začenja nova sezone Premier lige. Sezona, v kateri je spet glavni favorit Manchester City.

26

Dirka po Španiji Pika na i športnega poletja – Rogličev boj za zgodovino

Od Lizbone do Madrida. Začetek in konec z uro resnice, vmes rekordnih 61 tisoč višinskih metrov in uradno le ena ravninska etapa. 79. Dirka po Španiji prinaša klančarski festival, kar je po okusu slovenskega matadorja, katerega forma pa je velika uganka.

189

Dirka po Poljski Popoln dan za Vismo: Kooij dobil četrto etapo, Vingegaard ohranil skupno vodstvo

Nizozemski kolesar Olav Kooij (Visma Lease a Bike) je dobil četrto etapo Dirke po Poljski. V skupnem seštevku je vodstvo obdržal njegov klubski kolega Jonas Vingegaard.

5

Več športnih novic

Liga MLS Reus se bo pri 35 letih prvič preizkusil v tujini, zamikal ga je Los Angeles

Nekdanji nemški reprezentant Marco Reus bo kariero nadaljeval v severnoameriški Ligi MLS. Po 12 letih pri dortmundski Borussii je 35-letni vezist podpisal pogodbo z ekipo Los Angeles Galaxy do 31. decembra 2026.

3

Kolesarstvo Poljakinja Niewiadoma oblekla rumeno majico, odstop Špele Kern

Po 5. etapi Dirke po Franciji se je premešal vrstni red na vrhu skupne razvrstitve. Nizozemka Demi Vollering (Worx Protime), ki je rumeno majico nosila od tretje etape, je bila udeležena v padcu dobrih 6 kilometrov pred ciljem in je zdrsnila na 9. mesto.

3

Športni SOS Atletski preskok v 100 letih: Pri teku za 11 odstotkov, neverjeten napredek pri metih in palici

V Parizu je bilo prvič v zgodovini olimpijskih iger število moških in ženskih udeležencev popolnoma izenačeno, nekaj več medalj pa so lahko osvojili moški.

29
Oglasno sporočilo

Distenzija ACL – Nateg ne pomeni, da ste strgali vez!

Ste med športno aktivnostjo morda občutili nenadno bolečino v kolenu? Vas skrbi, da bi bila za to lahko kriva poškodba ACL? Ste že slišali za ti. distenzijo ACL, a niste prepričani, kaj točno pomeni?

Šport na TV Slovenija

17:50
Olimpijske igre Pariz 2024: Športno plezanje (Ž), kombinacija, posnetek
17:15
UEFA evropsko prvenstvo 2024: Nizozemska - Anglija, polfinale, posnetek iz Dortmunda, ponovitev
14:30
UEFA evropsko prvenstvo 2024: Španija - Francija, polfinale, posnetek iz Münchna, ponovitev
Več

Presek dneva

Izbor

SOS-odmev Druge najuspešnejše poletne igre in hkrati najmanj medalj v zadnjih 20 letih

Poletne igre XXXIII. olimpijade so se iztekle, začenja se novo, tokrat pravo štiriletno obdobje. Pariz 2024 je z veličastno kuliso na koncu prinesel Sloveniji tri medalje in paradoks napol polnega oziroma praznega kozarca.

132

Navijači rajali z dobitniki medalj Na sprejemu junakov Pariza že obljube, da bo v LA-ju še bolje

Na Kongresnem trgu v Ljubljani je velika množica navijačev pozdravila slovensko olimpijsko reprezentanco na čelu s tremi dobitniki medalj, zlatima Janjo Garnbret in Andrejo Leški ter Tonijem Vodiškom, ki je že napovedal, da gre v Los Angeles po zlato.

166

OI 2024 Utrip Pariza: Olimpijska pravljica z visoko ceno

Zadnji dan olimpijskih iger je za nami. Olimpijski plamen, ki je skoraj tri tedne osvetljeval mesto ljubezni, je ugasnil, atleti se vračajo v svoje domovine. Kaj pa Pariz?

74

OI 2024 Ko igre postanejo viralna drama: olimpijci med slavo in digitalnim peklom

Telovadec Stephen Nedoroscik kot Clark Kent, strelca Kim Ye Ji in Jusuf Dikec kot utelešenja besede 'kul', Henrik Christiansen z mafini, lebdeči surfer Gabriel Medina ter seveda Simone Biles in Snoop Dogg – to so viralni zmagovalci iger v Parizu.

25

Top24 Najboljše fotografije 33. poletnih olimpijskih iger

Olimpijske igre v Parizu so se končale v nedeljo. Fotografska agencija Reuters je objavila jagodni izbor fotografij s 33. poletne olimpijade oziroma Pariza 2024, mi vam jih predstavljamo 24.

23

Slavko Jerič Judo in plezanje slovenski klasiki, skrbijo trendi v atletiki in plavanju

Slovenski športniki se iz Pariza vračajo s tremi medaljami, kar je sicer najmanj v tem stoletju na poletnih olimpijskih igrah, vseeno pa so lahko zadovoljni s svojim izplenom. Malo bolj skrbijo trendi.

109

Dvakrat prekratki za gol Po grenkem porazu: "Težko bi bilo bolj kruto"

"Poraz, ki v moji karieri najbolj boli. Bili smo blizu finala, na koncu pa gremo domov brez vsega," je po porazu v obračunu za olimpijski bron dejal kapetan slovenskih rokometašev Jure Dolenec.

160
Več

Nogomet

Več

Košarka

Več

Športni SOS

V rokometu najožji vrh, kjer prevladujejo le evropske reprezentance

V zadnjem desetletju se v najbolj razširjenih olimpijskih ekipnih športih na velikih tekmovanjih na odru za zmagovalce vrtijo več ali manj iste reprezentance. Vrh je najmanj razširjen v rokometu.

22

Čehov izid bi kar na 41 od 42 velikih tekem osvojil medaljo

Atleti v štirih metalnih disciplinah na največjih tekmovanjih imajo največ veljavnih poskusov pri metu kopja, najmanj pa pri disku. Odstotek je sicer nekoliko višji pri ženskah.

36

Gostitelji iger precej izboljšajo bero osvojenih medalj

Države, ki so pridobile organizacijo olimpijskih iger, so kot po pravilu zelo izboljšale bero svojih medalj, vsaj v primerjavi z zadnjimi dvojimi igrami. Po tej poti gredo Francozi, ki so že sredi zadnjega tedna krepko izboljšali število medalj iz Tokia.

3
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov